Izgradnja plinovodnega omrežja, kanalizacije in optičnega omrežja Gratel po Rimski cesti

Izgradnja plinovodnega omrežja, kanalizacije in optičnega omrežja Gratel po Rimski cesti

Obveščamo vas, da bo od ponedeljka 1.3.2021 do predvidoma 26.3.2021 potekala izgradnja plinovodnega omrežja, vakuumske fekalne kanalizacije in optičnega omrežja Gratel po Rimski cesti od. h.št. 14J do h. št. 12 (križišče s cesto ob Potoku) v dolžini 300m (lokalna cesta 466121) v naselju Kačja vas. Za ta namen je bilo pridobljeno dovoljenje za zaporo ceste, ki se bo tekom gradnje prestavljala tako, da bomo, kar se da minimalno ovirali dostope do vaših nepremičnin.

Dela se bodo izvajala med delavniki in ob sobotah med 7:00 in 16:00. Vljudno vas naprošamo, da vaša vozila v primeru, da dostop do parcele (objekta) ni možen iz katere druge strani, puščate izven območja gradbišča.

Spodnja slika prikazuje traso - območje gradnje, kjer so predvideni komunalni vodi v cestnem telesu.

Naročnik gradnje plinovodnega omrežja je Energetika Ljubljana d.o.o., vakuumske kanalizacije občina Log Dragomer, izgradnjo optičnega omrežja Gratel d.o.o. .

Za dodatne informacije glede poteka del se lahko obrnete osebno na delovodjo na gradbišču Šefik Seferović. Oseben kontakt je možen v gradbiščnih provizorijih – kontejnerjih nasproti nove občinske stavbe Loška cesta 12.

Za sodelovanje in strpnost v času gradnje se vam zahvaljujemo in lepo pozdravljamo.

 

Hidrotehnik d.o.o.